27 januari 2014

Last week..

..jaa vart for den? Jag känner mig på något sätt helt död, det var jobb, det var playdate, det var andra träffar och sådant..och denna vecka blir minst lika håsig, suck.

Förra veckan fick jag även agera sjukskötare för Nomssan, typen did kamikaze och flög ner från stolen och pang slog hon annsiktet i golvet...blooood!! Och wow så en läpp kan svälla, värsta golfbollen, så var lite svårt att se hurdan skada var gjord först..men som kom ihåg regel, om tänderna slår hack inne i munnen, no matter hur stora och många, så läker de utan vård, far tänderna helt igenom så måst det oftast sys eller limmas. Blir det ett sår som går tvärs huulipunarajan måst det sys. Och tungan? Joo blir det ett vågrätt sår kan man sköta det hemma, men blir det en s.k. käärmekieli, alltså lodrätt sår så måste det sys..so there..och kolla alltid tänderna att dom inte är lösa!!


Idag fyller min man 30år, uj så gammal han är, hihi, men det sägs ju att man blir snyggare med åren!? Så i väntan på det ;)

Igår var det innebandymatch = är dödsjuk i kroppen, har ju inte tränat på en månad, och magsjukan tog alla krafter ur mig, men båda matcherna blev jämna, så bättre än att förlora!!


Nu skall jag fortsätta umgås med lilla maradören som älskar att kasta sin tandborste i vessan!!! Tror hon gjort det typ tusen gånger nu.