18 september 2012

Wau..

..ungen åt just en hel stor burk mat..do i need to say how i tricked her..?

Nice..

..nytt rekord..snart 2h sömn..jag har fått latat på soffan, sett på nettitv och bara vilat upp mig, super. 2h dagssömnar är någonting Nomppa får sportta med alltid, 3h är nästan för mycket för då hinner det bli tråkigt.

Tror vi skall besöka sandlådan då hon vaknat, men måste vara extra uppmärksam då vi kommer in att hon inte gömmer sand i handen som hon gjort tidigare, och sanden den kasta hon ju på golvet..snällt..visste inte att det ryms så mycke sand i ett litet barns hand.

Better...

..idag har det nog varit en lite bättre dag..hoh, tror jag har någo hemska humörsvängningar, ibland är jag sur och trött medan idag är jag glad och nästan pigg. Noomi har även vaknat på rätt fot, hon har ätit någolunda, lekt snällt och varit glad, härligt!!

För tillfället sitter fröken och skrattar åt zalando reklamen, hon älskar den..jag hatar den.

Min man skall idag och titta på vår kanske/hoppeligen nya bil. Min lilla fiat punto(nyckelpigan) har varit en trogen betjänare men är nu för liten och kommer snart vara opraktisk för oss, tyvärr, för bra har den varit i väder och vind, så känner du för en liten super bil så köp loss.

Tyvärr blir det inte likadan bil som Noomis, men nästan lika fin:) med god tur är den vår redan nästa vecka, så något trevligt har man att se fram emot:)

Andra ändringar kommer det även att ske här i snar framtid men återkommer med det sedan senare..