26 oktober 2011

Tadaaaaa...

...and its ready..vi har äntligen ett snyggt sovrum, och gumman har ett fint rum hon också<3
jag ursäktar min dåliga kamera, blir int så fina bilder när det är mörkt..ser mysigare ut i verklighet:)









Sen fick gumman även en jätte fin tiger av vår vän Niko som var på besök, så hon har haft en bra dag sisst och slutligen, för sen har hon även fått en kompis till världen idag, hurra:)

Not again..:(

Skulle göra lite babyjumppa men vissa av övningarna utlöste hennes anfall, har levt utan dem nu i 3veckor, men iaf vet jag nu hur jag kan undvika detta, så nu fortsätter vi att vara glada och må bra:)

Idag får jag min husband tidigare hem, härligt, skall med hela familjen gå på lenkki, woop.

who gets the banana?

and we have a winner..

Tips..

..ifall jag nu har någo läsare så kanske just DU kan hjälpa mig? Köpte för bara någon vecka sedan ett par uunderbara farkkun från sverige. Då jag pröva dem i butiken var dom perfekta, kanske tom lite för spända, men nu bara hänger dom, sitter inte alls, och nej, jag har inte gått ner i vikt så kan inte skylla på det. Materialet är såndänt stretchfarkkutyg, så hur skall jag få dessa att sitta igen? Dom är allti bra ett par timmar efter att dom är nytvättade, men sen händer det igen, grr. Så skall man tvätta dom i typ 60grader eller nåt? så dom krympper lite? HELP!!

Ser typ ut såhär nu..grr..

Idag ha gumman varit super aktiv, ville inte aalls fara och sova, så hon har hengailla med mig i tre timmar, det är inte vanligt här. Hoppas nu på att hon skall sova lite så jag får dricka mitt kaffe, mitt kaffe är viktigt för mig.

Idag har vi fått gummans tarra, skall och söka den, så får ni se hur fin den är, även vårt sovrumme har fått en ny make up, i´ll show you later, men kan säga att jag ääälskar det och vill vara där hela tiden:)

Vill inte sova..