19 juni 2013

Sommarplaner..

..jaa och vet inte hur aktivt jag kommer kunna skriva här heller nu under sommaren, har allmänt varit lite svårt då ungarna heller inte vill riktigt sova på samma gång så blir inte så mycket JAGtid, kvällarna går sedan till att bara slappa och städa(som man bara gör typ 7 gånger i dagen annors också).
Men då Freddyinleder semester om typ en vecka så har vi en hel del att göra, för det första fixa lite saker här hemma som aaaaaldrig blir gjort(tvätta fönster etc..uusch), men sedan har vi även lite planer med vår familj, som tex besöka muminhuset(hjälp), fara till lintsi, högholmen, svartholm, chilla på lande, eventuellt fara på kryssning..men alltså lite äventyra här och där. Så vi hoppas definitivt en bättre sommar än förra året, regn och illamående var inte direkt något att minnesvärt!!

hejj på er..

..jaa då var det ju nästan en månads paus sen senast..hups...det att freddy var borta då senast tog nog nästan alla krafter ur mig, trotsungar är inge roligt alls, dessutom har det varit en hel del stressmoment sedan senast, som namngivningar, Freddy ännu mer frånvarande, playdates(fast det har nog mer varit roligt), men anyhow..det här är första dagen på många många MÅNGA veckor som jag inte haft någo planer eller sprungit med ungarna iväg någonstans genast på morgonen eller som vi haft besök. Med andra ord har det alltså varit ganska mycket springande, så nu njuter jag för tillfälle av att vi bara vaknat i lugn och ro(kl.9), ätit morgonmål utan att håsa och sedan varit ute med grannarna.

Men annat som hänt sen senast, jaa så det var ju Sagas namngivning, den stressa jag för ganska så mycket då vi hade så många gäster och skulle ordna allting själva, jag var världen gladaste då kalaset var slut och allting var städat, ni har iiingen aning!! Men söta Sagas namn blev alltså Saga Lovisa Cristina Strömsholm:)

Med Saga har det gått bra, inga klara rutiner har vi ännu, förutom att hon vill tillbaka och sova typ en timme efter att hon vaknat på morgonen, vilket ibland är jobbigt då vi är påväg någonstans och sömntiden närmare sig och jag och Nomssan ännu går omkring i pyjamas, då gäller det att vara SNABB, så ni skall inte undra då man inte alltid ser så fräsch ut, those days are gone då man kändes sig som en relativt snygg mamma. Men back to Saga, hon har nu flyttat in i sitt egna rum, såå skönt, man kan se på tv i sitt egna sovrum på kvällarna, man behöver inte smyga in, man kan eventuellt ta fram kläder färdigt till nästa dag, i love it. Får se när man sedan flyttar fröknarna in i samma rum, den dagen kommer sakta men säkert:)

Men annors så närmar midsommarn sig, även min mans sommarlov, skööönt!! Hans sommarlov = mitt sommarlov!! Så med andra ord har han inget sommarlov alls:) Imorgon skall vi fly fältet till ekenäs, bosätta oss där men tre andra familjer och hoppeligen koppla av, dricka skumppa och äta god mat, kanske lite åka båt, i like.

Med mig har inget nytt hänt, eller joo jag var till frissan, så snyggare färg och kortare hår är vad som gäller, men annors är man ännu samma plösö, blää, nå, en månad kvar så får jag börja springa, ni har ingen aning om hur massor jag väntar!! Ok det här blev lite vääl långt, inte mycket vettig info heller..sorryyy....

Här är lite bilder iställe från senaste tiden: