28 augusti 2013

21..

..idag har det varit såndän fiilis att jag vill ta ut skillsmässan...tur for jag och springa och bada i min "nya" bastu..och nu ser jag min film som jag inhandla igår..21 tapaa pilata avioliitto..ensam...passligt...

Usch..

..nej inte är det lätt att bara vara hemma, hade tänkt att jag skulle få en massa gjort..men nope..Saga sov typ 30min, sen var hon sur, sen blev det butik och söka Nomssan, här ville ingendera sova, men nuuuu många många timmar senare sover båda och jag slappar, blev ingen ork kvar till att städa, men ibland får man vara lat. Men något jag fick gjort idag var att väga Saga på vår hemmavåg, 8kg väger den där fläskisen!! Snart far hon förbi Nomssan, blir roligt på nästa rådgivning då BÅDA skall granskas!!
Wohoo!




Tsssrp...

...alltså gud vad det känns tomt och tyst här, Freddy förde då Noomi till lekis på morgonen, jag blev kvar med Saga. Måst säga att jag nästan var lite nervös i ett skede, det var ju FÖRSTA gången vi är på tumis såhär på en förmiddag, så visste inte riktigt hur man skulle vara. Dessutom är jag sjukt trött då det än en gång inte var pop att sova, KAFFE!!



Men nu har redan hälften av tiden gått..snart skall fröken sökas, men före det måste jag se senaste avsnittet av svenska hollywoodfruar, underhållning!!

Imorgon blir det playdate igen, jej, och idag skall badrummet lagas helt färdigt, spännandeee:)