19 september 2012

Fåne..

..var lite ute med gumman efter regnet, det roligaste som fanns var att ligga i gräset eller försöka dyka ner i diket.

Men annors varit en relativt aktiv dag, kommer falla kaputt på sängen då kvällen kommer.

Nu duscha före Nomppan vaknar(som ätit lika mycket idag som hon annors gjort på en vecka)..

Happy times..

..inte kan man annat säga att man är glad för tillfället, visst kan alltid NÅGONTING vara bättre men sådär i stora helheten är jag en lycklig individ. Men det är välan sådant här man inte får säga högt? Här i finland får man ju inte vara lycklig för då är man endera hatad eller helt idiotisk, så är det bara, avundsjukan är den värsta fienden. Själv lever jag inte efter det här tankesättet, visst kan jag tänka att "sådär vill jag också ha det", men inte skulle jag börja bete mig som en skit mot den personen för det, utan är nog oftast genuint lycklig för personen.

Visst märker man att det här fenomenet förstört vänskaper, vänner som avundar varandra, det skiter oftast sig, själv har man märkt det genom att alltid då det hänt någon stor grej i ens liv har någon vän försvunnit ur bilden. Tyvärr. Jag trodde själv sådant här sporttades enbart i lågstadiet. Men visst märker man ju sen att de som stannat kvar vid ens sida är ens riktiga vänner.

Så kan människor sluta vara så jävla negativa då det liksom finns större problem i världen, tack.

Idag skall iaf bli en bra dag, famo på besök och sedan med mamma samt syrran ut och äta och sedan på bio, kolme simoa är det som gäller, go Pekka Strang!!