22 maj 2012

Propofol..

..Noomi har blivit nattuggla igen, livet är för intressant för att sova igenom, speciellt på kvällarna, dagarna kan man nog sova helt ok. Men nu vill hon inte gå och sova, kanske först kring 23, too late for us. Nu också springer hon omkring som en galning, inte en gnutta trött. Däremot somnar min man snart ståendes. Jag kan inte bestämma vad jag känner..



Zen..

..härliga dagarna fortsätter. Njutit av vädret i immersby, barnen har fått vara ute och forska världen, tänk att lite gräs kan göra en liten fröken så glad. Härligt.

Skööönt..

William var busig och härlig som vanligt.

Har nu bestämt träff med kompisen som jag kontaktade. Våra vägar fick isär då för 1½år sedan, och vi har inte sett varandra sedan dess. Så vi har en hel del att prata om nu då vi ses. Visst har man saknat henne, man var ju så nära i ett skede, och det kändes jävligt då det gick snett. Men vi skall kanske ge det ett nytt försök kanske. Båda har vi ju vuxit upp en hel del på denna tid.

Men till helt andra grejjer, hur gör man välling? liksom hemgjord? har någon tips? Nomppa har blivit kräsen och gillar inte gröt så mycket mer, eller det går ner men efter typ en ½h gråt, skratt och tårar. Suck. Så anyone?

På söndag skall jag på Naisten10, någon annan som skall? Skall försöka få det avklarat på en timme. Flås.