27 mars 2013

Rulla på...

..jaa vart har den veckan gått??? Mini är redan över en vecka gammal, Freddy har bara hälften av pappaledigheten kvar och snart verkar ju våren vara här!! Härligt!
Här har det annors gått bra, relativt bra rutiner har vi redan fått, mini sover ju för det mesta och är hon vaken skall hon äta, matvraaak, äter så mycket att vi helt enkelt måst ge även flaska åt henne så hon sedan hålls nöjd. Är så nöjd att hon över huvudtaget tar flaska, det gjorde ju inte vår miss. Men visst är det najs att se hur hon växer för varje dag, rundare kinder, mera korvar, men även utseende ändrar sig för var dag, inte är det samma bebe som jag födde!!

Var idag ute men Nomssan på tumis, har inte varit ute sådär ordentligt sedan jag for in till sjukhuset, så över en vecka sedan!! Jag börja redan bli grå och grön i ansiktet, usch!! Men fick nu en stor dos av solen, härligt!!

Annors så har vi haft fullt upp, så tro inte att jag glömt någon av er!! men vi har haft besök varje dag nu, eller sedan har vi varit hos någon, så har inte blivit mycke familytime, sådär bara vi fyra, tror inte vi haft en ända sådan dag sedan vi kom hem, wow, så måste nog börja satsa lite på det nu. Men som det ser ut har vi en fullsatt vecka framför oss, imorgon skall vi göra killer och fara hela familjen och storhandla till Jumbo, härligt, sedan skall min bror laga lunch åt oss, nice. Och på kvällen skall jag och söka 100g gratis(+500g betalt) godis från filmtown, mmm..Fredagen är sedan igen lite gäster och hoppeligen sedan lite familjemys på kvällen. Lördagen blir skoj, skall göra Nomppa till påskhäxa, sedan skall vi övernatta hos syrran, där blir det bastubad och sushimaking..woop!! Söndag är det sedan påskmiddag. Lyx lyx lyx.

Men för att vara lite negativ också så nu har Nomppa lärt sig att slippa bort från sin säng, så idag skippa hon dagssömnen helt(urk) och tänkte inte gå och sova, det är tydligen mycke roligare att komma o knacka på dörren och skrika på oss, noooo!!! Oh well thats life right? Nu är jag själv dödstrött och dödshungrig!! Gillar inte alls att jag lova mig själv ett hälsosammare liv efter beben kommit, MAAT!!

Glada och trötta familjen <3