8 juni 2012

Ink..

..här är dom nu, I love them and they are here to stay!! Kanske jag nu klarar mig en stund igen utan..hmm..

Nr.1

Nr.2
Dont mind the vita stuff på min star, det är kräm. Noomi fick komma på min fot, efter många testförsök blev denna version bäst, första planen var att det skulle blendas mera in i tatueringen men då såg man inte att där var ett namn mera utan det såg mera ut som någonting extra där. Kommer det någon gång mer bebes kommer dens namn på undersidan. Var även meningen att sätta ny färg på blommorna, men det kunde inte garanteras att färgen skulle bli sådan som jag ville, så det blev jag ännu och fundera på, samma med min tatuering på armen, kanske vackra blommor där någon gång iställe? Cant stop!!



Hoh..

..its over, tog inte sjukt alls!! Bilder kommer strax:)

Ugh..

..sitter här nu..och ok..visst är jag lite nervös!!!

Tröttma..

..hej..har varit lite lat nu..igen. För tillfället sitter jag ensam hemma, min Nomppa är hos famo. Jag har inte sett Nomppa nu på över ett dygn och det känns lite asigt. Tycker alltid hon vuxit så massor på den tid hon är borta från mig.

Igår var jag på jobb, det var helt skönt med lite omväxling, men kom en sådan dag då det blev extremt bråttom, och nu är mina fötter sjuka. Men trevligt var det att se alla igen.



Var även till högholmen på onsdag, såklart var det typ enda regninga dagen denna vecka, trevligt. Högholmen har nog blivit ganska crap, djuren är aldrig ute, burarna är så friväxta så att skulle ett djur vara ute skulle du knappast se det. Så Noomi fick se på gräs, det var så spännande att hon somna, i sin resevagn, som hon avskyr. Så högholmen behöver man inte besöka nu på en lång tid. Sea life kunde vara något kanske mer givande.

Först var det spännande..

Sen blev det kallt och lite tråkigt..

Någon rotta var typ enda vi såg..

Idag är det tattoo time, hoppas jag, skall vara kl.12 på studion, det är ingen ajanvaraus idag utan dom tar emot så många dom hinner, hoppas jag är först. Är inte nervös alls. Skönt.