28 februari 2012

I wonder..

..vad Freddy förväntar sig då han kommer hem, glad och vacker fru? Glatt barn? Nystädat hem? Mat på bordet? Banderoll?


Dont think so.

Min tröttma är ännu på, här är dammigt, diskamskinen är inte tömd, leksaker överallt, jag har smutsigt hår, huset är insnöat, Noomi har någon surfas på gång, otaliga projekt väntar..så.."välkommen hem"..


3h to go..

..och sen är F i Finland, freedom. Blir spännande att se Noomis reaktion, kommer hon att bli rädd för honom? Glad? Ledsen? Om jag varit borta över en timme får jag ibland sura miner av Noomi, hon ser SÅ sårad ut att det inte går att förklara, så att man känner sig som en dålig mamma.

Även idag är "dålig mamma" kvoten fylld. Då jag ville gå fram och pussa henne på kinden medan hon satt på mattan så blev jag konstant bortknuffad. Jag slapp inte ens fram till henne så höll hon redan på att trycka bort mig med sina armar, gång på gång, till slut blev hon så arg på mig att hon börja ta till våld, hon skrapa, knep, klöste, spotta, skrek..då förstod jag att ge upp, och DÅ var hon igen hur nöjd som helst. Har denna fas börjat nu? Hata-mamma fasen? Kommer den inte först vid 3-4års åldern? Eller senast vid 13år? Sorligt.

Kom.inte.nära.