7 november 2011

Say cheese..

alltså gud ändå vad jag saknar OST!! Feta, halloumi, rae, cheddar, emmentaali, blå och vit och möglig, just give it to me. Nå, två veckor är sisst och slutligen inte så lång tid, kanske jag klarar mig, sedan blir det ost och vin kväll, med MASSOR av ost, nam<3 Sen får vi nog reda på ifall det var mjölken som Noomi reagerat på.



Idag var det då lite babyrytmik, orka ta mig dit även om jag var dödstrött, och helt roligt var det. Snart zumba.

Idag måste jag även göra det jag avskyr mest, TANKA!! jag avskyr att tanka min bil, det är det svåraste som finns, måste alltid ringa Freddy och fråga hur man öppnar luckan, för det är verkligen inte lätt, lär mig aldri heller, snyfft. 

Tanknings service till sibbo också!!


smör?

förresten ser sojamjölk i kaffe ut som smält smör..huj..o smakar nu int SÅ bra heller...kräsna jag..


Noomi Maria Teresia

Då var namnet offentligt, vår älskade dotter fick äntligen sitt namn framför de närmaste och käraste, och Noomis stolta faddrar blev Anna och Tommy Falck samt Helene Storgårds. Att hålla tal framför en hop människor..även då de är bekanta..är det svåraste som finns, hur man än försöker fundera ut på förhand vad man skall säga så glömmer man allt då det kommer till kritan. Men annors gick namngivningen bra enligt mig, lite missnöjd var Noomi då hon var centre of attention men annors bra:)









Läget med vår Noomi är ganska lika, hon är ännu lite missnöjd då hon inte får vara i famnen, kanske hon trivs något mer ensam nu på lekmattan, men jag håller ännu tummarna uppe för zonterapin, jag hoppas det kommer att synnas en stor skillnad, eller inte från hennes härliga personlighet, men från att hon skall kunna vara en nöjdare bebe.