7 september 2013

Mamis..

...jag tror jag har hittat orsaken till att Saga sover så dåligt, nämligen för att hon är världens största MAMIS!!! Tidigare tyckte jag att det var lite småkul då hon hela tiden skulle stirra på mig, var jag än var och även då hon var i någon annans famn..not anymore..nu blir hon skitsur redan då hon märker att jag ens tänker på att röra mig bort från henne!! Vi talar om 20cm!! Cant take this!! Får man stoppa henne tillbaka i magen? Då får hon iaf vara nära mig!


Idag har vi hunnit även besöka ikea, var världens mest effektiva besök..köpte tallrikar, svarta muggar(dom är tillbaka!!), blommor, en vas, dörrmatta och en massa ljus<3 nu lyser vår bakgård som aldrig förr(kanske folk tror det brinner?). Har fått en massa fina glasburkar av shamo(noomi o sagas famo), som nu hittat sina platser:)







Dessutom fick vi vår matta idag, den hitta även sin plats..and i like it!! Blev en lite old-school fiilis runt matbordet. Nu fattas bara vår tapet!! Sen kanske jag är nöjd igen någon dag.


Men nu ska jag äntligen gå ut på bakgården med mitt rödvinsglas och mysiga filt, omringad av ljus, och bara njuta av höstmörkret<3


Weekend..

..känner mig nästan pigg efter inatt, fick nej inte sovet(förutom lite på morgonen), men på något sätt orkar jag inte vara trött nu, det är så mycket jag vill göra. 

Idag skulle det ju vara Noomis dag, men eftersom vädret är bättre än bäst ville vi inte fara till hoplop, så istället fick Nomssan göra sin favoritgrej..åka båt. Hennes faffa har nämligen skaffat en liten båt åt henne, och den har nu provkörts och fått godkänt. Man kan verkligen inte ta misste om att hon är en Strömsholmare, båthullun är dom alla..nästan:)



Själv var vi under tiden med Saga och söka tapet..som tydligen är tilaustavaraa!!! Sablar! Men borde få den på tisdag, sedan blir det kalas för Freddy.

Idag fortsätter nog dagen med att bara vara ute, själv solar jag nu med Saga på gården, skönt. Imorgon blir det lunch hos faster Frida, hurraa, och efteråt födiskalas hos min syrra..kommer att sjunka i bottne på babysimmet, ugh..