9 april 2013

120..

..jahuu..nu är det 120(läs 130)som gäller på motorvägarna, vilken lycka<3 det är ungefär lite samma som julafton eller födelsedagen.

Idag fick jag lyxen att sova till 8.30, det var sällsynt lyx, efteråt var det lite hektiskt med att få allting att löpa, Saga orkar inte länge vara vaken på morgonen, typ en halv timme-timme, sedan är det shlaaafen igen som gäller, men idag var hon lite kränkky, men nog blir dom där små nöjda av sig själv tydligen, när hon skrek satt jag fast med nomppan och borsta tänderna, och då jag skulle checka in lillis hade hon redan somnat. Båda barnen får nu lov att vänja sig med att inte få full uppmärksamhet direkt dom skulle vilja..men kanske det gör helt bra åt dom?

Idag var vi ute och gå på vår dagliga länk, våren är här snart, hade mina lenkkisar på, alltid lika fiilis att sätta på dem första gången efter vintern.
Efteråt var vi in till stan för att fira freddys mamma, härligt med vuxet sällskap mitt på dagen, Noomi njöt även av all uppmärksamhet och sjåpa sig.

Idag fick Noomi ett nattbord, ett retro från 60-talet, ill show u tomorrow, har nåt för 60-tals grejs, me like. En retro lamppa vore tufft, någon som har överlopps?:)

Fick även Sagas present från jouren, mer choko!!! Måst..stå...emot..i..can..do..it...