3 april 2013

Gamyl..

..då var man 27år, magiska 30 närmar sig med full fart, ser månne mitt liv annorlunda ut då? Själv drömmer jag om kanske ett egnahemshus och ett till barn, och eventuellt att jag jobbar på barnklinikens jour igen, men kanske det är lite väl mycke på en så kort tid:D så kanske jag njuter en dag i taget, för en gångs skull finns det inga trubbel eller problem, gud så skönt, har även börjat slippa av med traumorna från graviditeten och börjat kunna slappna av och lita på att allt är och kan vara bra.

Eller för att nu inte låta som världens positivaste så har vi problem med Noomis sovande, dagssömnen håller på att utebli, köpt en resesäng för att få henne o hållas på plats men även nu har hon hålli på att sjunga i sitt rum i 1h. Kvällarna är nästan lika jobbiga, hoppas detta är en fas, suck.

Bebe har även fått ett namn nu<3 sådär helt påriktigt, blev inte Linnea eller Nadia, vår älskade nykomling skall heta Saga, tycker det passar henne perfekt.

What else? Joo vi skall på semester om 3,5veckor, sooola och bada i pina colada!!! Blir grekland som gäller, och ett hotell som Noomi högst antagligen vill bo på resten av sitt liv, verkar helt superbt. Tror det är helt bra tid att fara nu då Noomi är mer aktiv och förstår grejs och mini högst antagligen sover för det mesta, mera sol åt mig!! Problem bara då jag inte ryms in i någo kläder, ännu härliga 8kg överlopps har jag på mig, när är det ok att börja länkka efter en förlossning? Bara foten också skulle repa sig helt.