21 januari 2014

And we are back..

..jaha..dit for den semestern då..snabbt som bara den..flyget dit gick ju alldeles super, barnen sov största delen av tiden(5h flyg) och annors så lekte de snäll eller kolla på video, så det var super. Vi landa ju i Jordanien, och därifrån måste vi ta oss över gränsen till Israel, det var en hel del passgranskning och väskgranskning och tog typ 2h, och när vi väl kom fram till hotellet fick vi besked om att vårt hotells buffarestaurang var stängt, även sandstrandspoolen som vi sett massor fram emot var stängd. Så visst for ett par dagar sen till det att man var bitter och klaga till Apollo och försökte byta hotell, men efter en stund märkte vi att den andra poolen på området hade värmts upp så då var den duglig att simma i, som tur(tidigare var den iskall).





Men annors var det riktigt bra, gick bättre än förväntat med barnen, de var ju så nöjda att vara ute i värmen, Saga var så glad att hon börja gå, helt utan varning börja hon ta flera steg, typ 2meters(eller var det kanske 1,85cm) sträcka som längst, och dessutom dög inte burkmat åt henne så hon åt samma mat som vi, hups. Bra sov hon även i trånga phil&teds vagnen...och allt bara rulla på, en skrämmande karusell med asig musik var barnens favorit.


Vi hade även tur med vädret, det var varmt på dagarna, så att man nog blev riktigt äcklig och svettig, maten var god(tyckte jag iaf då), vi fick alltså som plåster på såren gå till granhotellets buffa, både lunch och middag. Buffa är såå mycket lättare att äta på med små barn, en restaurang med trerätterssystem är ingenting för oss då barnen orkar sitta stilla max 10min.

Nå för att vi nu inte skulle njuta allt för mycket sluta resan med någon sorts magbobba, one by one föll vi som små flugor, och sist men inte minst var det min tur...i flyget...hurra.

Summa sumarum..det var en bra resa, intressant resemål, israeler är inte ett trevligt folk, men visst var det intressant med lite annorlunda kultur och traditioner, ett bra ställe att fara till med småbarn tycker jag.





Vår fina sandstrands"pool




ps. då vi kom hem så blev allting normalt igen, Saga börja äta babymat igen, sluta gå, vardagsangsten kom..men bäst av allt..SNÖÖÖ!!