24 oktober 2012

The girls..

..idag har vi då umgåtts på tumis med Noomi, har städat, lagat mat, varit ute med hundarna, lekt, chillat, gjort mera mat..jag hoppas jag i framtiden även kan ha sådana här stunder med mina flickor, umgås och göra mat tex. Tänk vad hemskt ifall de inte kommer överens el de sedan avskyr mig? Nej usch, mera flicktid skall det vara!!

Lat i kvadrat..

..så var man ensam igen, min man flydde fältet och är resten av arbetsveckan borta, så det är girltime med Nomssan som gäller. För tillfället vilar hon upp sig för att orka bråka med mig efteråt. Men visst är det tråkigt att vara "ensam", man är ju ett flockdjur och vill ha folk omkring sig, så är det bara.

Men visst är det skönt att någongång vara lite ensam, så man kan göra absolut ingenting, som tex se på datorn och äta glass.

Nu är det snart enbart 2 mån jobb kvar, vart for den tiden?:( sitter och funderar att kommer man att någonsin fara tillbaka dit efter andra beben? Älskar jobbet, men långa dagar är tunga, speciellt då man har två efter varandra och bara ser sitt barn en liten stund, buhuu, svåra beslut, tur behöver jag inte bestämma helt än vad jag gör. Men iaf är jag stolt över mig själv över hur jag ändå orkar och klarat av uppgifterna där, älskar haasteita.