1 november 2012

Helt kaputt..

..då har man ödat varje sista cent, till vadå!? Säkert en massa onödigt men kanske någo nödvändigt också. Noomis rum börjar sakta men säkert omvandlas, och jag gillar vad jag ser, även Noomi verka mycket nöjd, och på lörda skall hon få flytta in dit.

Även vår ruokailutila fick lite omvandling, svarta lamppan blev vit, svarta sittdynorna vita, bordsduken vit..vitt vitt vitt!! Är lite angstad måst jag erkänna, men Freddy tycker det äe fint!? Får se hur många dagar/timmar jag kommer att hålla det så, lite färg behövs, ens en stor färggrann blomma!? Eller ett färggrant ljus i kupan!? Vi får se:)

Nam nam nam..

..är frökens nya favorit ljud...iaf då hon äter...och iaf då det är spagetti och köttbullar. Har inte sett henne så matglad på en lång stund, varje lilla spagettistrå skulle ätas. Efteråt var hon så mätt att hon slockna nästan sittande.






Nu skall jag passa på att själv bara njuta och vänta på gubben att komma hem så vi slipper iväg och öda lite pengar. Kan inte förklara med ord hur otroligt skönt det är att förtjäna pengar igen. Jag betalade miljarder räkningar, lån och böter igår och hade ännu en massa pengar kvar, underbart!!! Kan till och med spara lite nu så att man har råd att sitta hemma sen igen ett par år typ, hurraa.

Finally..

..äntligen en kväll där hela familjen är på plats, jag kommer inte ihåg när vi varit senast, så att det inte varit någonting annat, skönt. Var ju meningen att hålla denna familjedag på lördag men allt är ju stängt!! Så idag ger vi oss av ut i stora världen(ikea) för att hitta lite julklappar, möbler o annat smått till båda oss och Noomi och lillen. Ni skulle bara veta min iver med Noomis nya rum, jag är nästan spyfärdig då jag inte slipper och börja!! Men idag får jag iaf lite ut av mina "aggressioner".

"Lite" av mina inspirationer:










Cant wait..