10 februari 2012

Friday it iiis..

Is...kallt...idag var det första gången min bil inte gick med på att starta, det var lite samma fiilis som när man inser att man inte kommer att bli miljonär..en liten besvikelse men man kan leva med det. Min kära ferrari hosta, spotta, spydde och grät när jag försökte få den att förstå att jag vill slippa iväg, no success.
Tur efter lite sol på dagen så starta den sedan till kvällen<3 Kanske jag blir miljonär nu? There is hope.

Idag hände något otroligt, vi har ju övat med min älskling(inte Freddy) att ligga på mage och kanske ta oss lite frammåt, det har inte ännu visat något reslutat, men idag satt hon, hon SATT, utan stöd eller någonting annat. Där satt hon på vår smutsiga matta i närmare 10min och hade hur roligt som helst. Kunde inte tro mina ögon. Är så stolt över min älskling<3 Månne hon kommer ihåg detta imorgon?

Tror fröken var gladast över att kunna sitta..

..för då kan man sitta och äta..

..eller tom spela playstation och vara söt..<3


På tal om imorgon, hittade idag lite kläder för morgondagens fest, persikofärgade treggings och en svart skjorta(vilken överraskning, det är ju väribileet jag skall på), dessutom ett par matchande örhängen. Skall bli kul. Månne jag kan någon finska mer? Det är ju finnish party:)