13 april 2012

Projekt nr.1200

..Som många av er redan vet har vi många många projekt, tror dom aldrig kommer att ta slut, men nu är ett av dem utförda(kommer ni ihåg väggen?), här är reslutatet..

Before..

After..

Noomi, mamma, William, Noomi...

<3
What can I say? Jag är NÖJD!!

False alarm..

..jag ser tydligen inte ut som en 10åring, utan som en 70åring. I matbutiken kom en äldre herre fram till mig och fråga vilken melon vi skall ta, honungs- eller vattenmelon. Tog en stund före han förstod att jag inte var hans fru..

"Hej, jag heter Lotta"

"Hej, jag heter Lotta"

Food = Fun

Såhär roligt har det aldrig varit att äta..

..ett stort tack till Tomppa för det.

Tänk..

..om en månad borde jag vara tillbaka på jobb, eller borde och borde, men min mammaledighet tar slut då, 2.5 för att vara exakt. Jag skulle ALDRIG kunna tänka mig börja jobba då redan, och i värsta fall lämna min dotter på ett dagis, hon är ju så liten. För ett år sedan exakt var jag nervös för att sluta jobbet, jag älska min arbetsplats och var så ledsen över att lämna platsen, idag ser jag lite annorlunda på saken.

Jag har verkligen blivit bekväm av mig, älskar att inte behöva stressa, älskar våra rutiner, älskar att vara hemma och se hur Nomppa bara växer och växer och lär sig nya saker. Så jobb är det sista som snurrar i mitt huvud. Jag gör ju nog inhopp alltid då och då till jobbet, mest för att lite få vara "för mig själv", och för att mina "talanger" skall hålla i sig. Hört många som inte vågat fara tillbaka till jobbet mera efter att de varit för lång tid borta därifrån. Så en keikka då och då håller mitt minne fräscht. Dessutom är det inge fel på lite extra fickpengar.

Men planen för närmaste framtiden, blir ju alltså "arbetslös" om en månad, tänker inte fara på jobb, blir hemma och lever på de små summor man får i stöd från kela. Eventuell tänker jag jobba lite mer fr.o.m. september, men då även bara som inhoppare, kanske två dagar i veckan, det vore perfekt. Hemma tänker jag bli tills jag kanske någon gång får ett till barn, och det har fyllt iaf 1½år. Först efter detta kan jag börja fundera på att på allvar fara tillbaka till arbetslivet, för jobba hinner man ännu mååånga år.

Fick även höra att de skall börja filma in en sjukhus serie på min arbetsplats i höst, har ingen större lust att bli moviestar så hålls gärna hemma.

Noomi får umgås med mig ännu en tid.

Syster < 3

Ibland stannar man nog upp och funderar på hur tacksam man är för att ha en syster, i mitt fall har jag till och med två, två underbara systrar. Men på senaste tiden har jag fått umgås med min storasyster mer än tidigare, hon har ju hunnit bo utomlands och annors bara varit en väldigt upptagen dam.
Nu är hon ju även en hemmamamma, just like me, och nu bor vi relativt nära varandra ännu till.
Tillsammans brukar vi hitta på en hel del, vi äventyrar till olika ställen, lagar lunch åt varandra och har vissa gemensamma hobbyn.
Jag vet att jag iaf skulle få ledsamt ifall jag inte såg henne på en vecka.
Min lillasyster är även en tjej man nästan ibland glömmer bort att man har som syster. Hon är en väldigt upptagen och ambitiös kvinna. Ser henne allt för sällan, och vet inte heller riktigt vad som händer i hennes liv, men kanske även hon och jag någon dag kommer inse hur viktiga man är för varandra.
Det sägs ju att släkten är värst, men i mitt fall så är det helt tvärtom.
Får jag någon gång ett till barn så hoppas jag nästan på en till dotter, för då vet jag att dom aldrig kommer att känna sig ensamma.

<3