8 februari 2014

Vår Flow..

...jag gillar för tillfället massor våra dagarna med ungarna, det är rutin till det yttersta men det funkar och ger oss även möjlighet till spontanitet. Jag har redan börjat vänja mig med att vara ensam med ungarna, och än så länge har det gått bra, vi gör en hel del tillsammans och det märks på Nomssan, hon har börjat sova dagssömn igen(andra dagen idag dock), vi försöker att vara ute så mycket som det går och visst mår man själv mycket bättre av det(pluss att jag gått ner 1kg efter allt pulkkasläpande och minskande av kolhydrater). Jag hoppas definitivt att Freddy fortsätter med det här då han blir pappaledig efter hans resa och är hemma med ungarna då jag jobbar lite.



Imorgon skall vi på båtmässan, alltid roligt att drömma bort sig lite, tror Nomssan kommer uppskatta det massor, och månne inte Saga också. Hon har dessutom nu börjat gå en hel del, ungefär 50/50 med krypandet. Tänk, för 2mån sedan slapp hon just och just framåt krålandes, nu går hon och är allmänt crazy, och där fundera dom på att vi borde gå på extra kontroll då hon var lite trög...bah!!
Vi skall även och fira Noomis och Sagas kusin imorgon, han blir 1år, crazyyy, kan inte förstå att dom här minsta pupporna i släkten snart är vuxna individer!!


Nästa vecka ser även lovande ut såhär med tanke på program, kommer iaf inte att känna mig ensam och uttråkad, men reservera mig även till SEN kommande vecka tack!! för det är DÅ jag är totally ensam!!! Tack!

Men annors känns det allmänt bra med livet, visst har jag mina angster med fixandet och eventuella flyttningsplaner men en dag i taget, och det har blivit lättare med Nomssan, vi har roligt tillsammans för det mesta, då det tidigare bara var gräl, men månne inte den där härliga trotsen snart hälsar på och sedan blir det fightfest igen..