20 februari 2012

Dagen kom till sitt slut..

...och den kändes som en evighet, som tre dagar typ. Ingenting smart har man fått gjort, som sagt ville inte fröken sova, jag har inte sett en människa..the list could go on and on..

Jag avskyr min man, för att sätta mer salt i såren så skriver han idiotiska meddelanden över att hans paradis är där, då kan han välan hållas dit? Det tycker jag iaf. Vi har det bra här på tumis med Noomi.

Imorgon(ifall jag slipper någonstans, kommer mera SNÖ) skall jag till mormor, hon skall lära mig göra sin famous bullalängd, äntligen. Efteråt blir det projekt gungstol hos Anna. Ser fram emot det.

Ser även fram emot natten med min härliga älskling.

Hallåå där ute..

..här sitter vi inne, gjort det nästan hela dagen, var ju meningen att jag skulle och träffa min grisklow Nenne men det ville varken vädret eller Noomi(why?). Skulle påbörja min skottningskarriär, eftersom mitt hem är omringat med 1meter snö, men Noomi ville hellre umgås än att sova. Så har dagen fortsatt egentligen, Noomi vägrar sova och jag får inget gjort. Hon har sovit c.1h tillsammans idag, när hon vanligtvis sover 3h. Har försökt trötta ut henne på alla möjliga sätt, leka, äta, vara ute, läsa sagor, inget har hjälpt. Får se hur natten går.

Det var härligt soligt, Noomi liked.

Min man ringde på morgonen, där är hett och fuktigt, vill man prata med honom efter det? Nej. Sitter lite och hoppas att han får någon matbobba och hamnar ligga inne på sitt rum några dagar. Och sen får det gärna regna efter det. Och kanske en delfin kan lite bita honom?

"The" Night..

..kvällen, första gången ensamma kvällen och natten i detta hus, Nomssi hade gått och sova prick kl.22 som vanligt, jag blev ensam kvar, uttråkad, pigg, melankolisk, bara jag i detta vardagsrum. Då jag äntlligen fick för mig att försöka sova så bestämde min fröken att det inte alls är en bra idé. Hon har nämligen på något sätt klura ut att pappa inte kommer hem och jag har sängen för mig själv, not. So helt out of the blue börjar hon gallskrika, jag gick för att göra tassuterapia åt henne i hopp om att hon skulle somna om. Nej.
45min höll vi på, hon var trött som fasen men då jag lade henne i sin säng skrek hon så trumhinnorna fladdra.
Sista försöket, då man redan var trött som bara den, satt jag henne i min säng, POFF somna hon!! Försökte få henne tillbaka i sin egen säng. Nej. Så hon sov breved mig, bokstavligen fastklistrad i mig, hon blev förbannad då hon inte fick ha sitt huvud i min armhåla och sina ben och armar på min mage. Försökte jag röra på mig lite vakna hon direkt. Så att vi har sovit i symbios inatt, hon och jag, svettigt har det varit, för att inte tala om obekvämt. Only 8 nights to go.

Men idag har det kännats bra att vakna, är inte lika ensam mera, mycket mer positivt inställd, njuter, latar, I like it. Mooodswings?