3 december 2013

Rento..


..eller bara konstig?


Djiiis...

..alltså jag är inte mer gjord för att dricka alkohol..IDAG först känner jag mig som mig själv igen...
nå...fredagen var iaf helt super...för det första var ju ungarna som änglar hela dagen med mig..och sedan slapp jag på en fördrink med en bekant jag inte sett på länge...och efter det fick jag joina mina fulla kollegor för partajj...och gaaad så vi var packade:D Jag drack faktist inte sååå mycket..men kommer inte heller ihåg så jätte mycket...det är farligt det här när man inte mer är proffsalkoholist..men iaf dansa vi massor, skåla, åt, hade tävlingar, for på jatkon, dansa på bordena, och sedan släpa jag mig mot hotellet efter kl.5...vet inte näääär jag senast varit så sent uppe.
Men då jag vaknade kl.10 på lördagen, då ville jag dö, äckliga graviditetsillamående flashbacks...huuur har jag klarat av månader av att må sådär illa??? fyy!! Nå efteråt for jag sedan till svärföräldrarna och sov på deras soffa...vi fira lillajul även där...jag tror inte jag var något vidare sällskap..


Men visst gör det bra att emellanåt lite slippa bort..lite nolla allting..men tror inte jag behöver göra det allt för ofta..

Och mina evighetslånga krabbis till ära har Nomssan vari extra "trevlig"..tror trotsande tagit ordentlig fart nu, det skall bara jäklas, suras och bråkas hela tiden..inget är bra och alla är skit...jäkliga attitydproblem..suck..

Börjar få lite julpaketspanik nu, har inte skaffat ett enda!! och vet inte ens vad folk vill ha..så tror det blir julstress iår...nooo...nå, iaf har jag helt sluppit in i julstämningen, även då vädret är helt asiat...så är det helt mysigt här hemma...