16 september 2014

..terapi...

..alltså ååh vad skönt det är att vandra i skogen..fast det nu bara blev lite på en timme..med tre skällande hundar..och två ungar som var för det mesta sura..men lugnet från skogen får nog tankarna på annat..friska luften gör en lite piggare, och sedan resultatet då man kommer hem med lite lingon var ju inte heller så illa..naturen <3




Visningen gick välan helt okej den med..eller paret hade iaf låtit intresserade men ville fara hem och fundera på ett erbjudande..men detta har man redan hört en gång och sedan hör dom kanske inte av sig..grr..men får se..hoppas de mena allvar..men vart skall vi flytta då?
Iaf har vi nu blivit av med fåtöljarna och soffan så det var ju bra.

Imorgon har Saga sin 1,5års gransning, det är en bekant läkare från jobbet som skall granska henne, så det är ju lite småroligt, hoppas Saga inte är på likadant skithumör som dom senaste dagarna..suck..


Paus...

..det blev igen en lite längre paus...orsaken..för att jag är SÅÅÅÅÅÅ trött!!! OCH för att jag har skrikiga och gnälliga barn!! vi har nu hållit på med en ny trend...att stiga upp 1h tidigare än vanligtvis...vilket leder till tröttare barn..och därmed surare barn...eller speciellt Saga, förmiddagarna är inge kul alls då hon helst skulle äta lunch redan typ 10 och sedan blir hon trött 11...men sen igen vill man gärna hålla Noomi på lekis tills det är slut..för där trivs hon ju. Men tyvärr betyder inte detta att barnena skulle gå tidigare och sova..nooo...samma tid som vanligt...
vet att mina "problem" är ynkliga jämfört med mångas..men jag är bara så trött...zzzz...

Men..har inte hunnit med så mycket sen senast..eller allt möjligt smått..haft playdates..varit på parkträff..varit med på Nomppas sähly..hälsat på nya kusinen..fått vår nya soffa..varit på bio med Nennisen...varit och simma..varit med Saga till borgå sjukhus då hon fick elstöt från brödrosten..men annors har vardagen pretty much rullat på som vanligt...





Idag har vi privat visning på vår lägenhet..jag är så himla trött på att städa...man städar och städar och barnen råddar så mycket dom hinner på samma gång...jag skulle ha lust att fara och stå utanför dörren idag och hota personen ifall den inte lägger ett anbud på lägenheten..för jag ooorkar inte med det här städande och fixande...så sätter nog snart allting på paus och fortsätter på våren om det inte nu snart börjar hända något...kommer ju inte ens något till salu som man skulle villa ha..

Men på lörda är det fest...sushifest med jobbkollegorna...har inte ännu berättat för dem om min mage...så blir inte mycket sushi för mig..men roligt iaf att se dem..dom är så vana att se mig med magen i vädret så kan vara att dom inte ens märker någon skillnad..
Våra jobbfester brukar nog vara ganska crazyga...så lite synd är det att jag typ 70% av gångerna varit preggo...men...sista gången!!!

Men...jag har ingen aning om i vilka veckor jag är för tillfället...än så länge går sähly...men börjar nog ta allt längre och längre att återhämta sig efteråt...så får se hur länge det går att forstätta...min typ only livsgnista för tillfället...och på torsdag har vi match..wooop!!

Men..idag tänkte jag besöka skogen och kanske plocka lite lingon..terapeutiskt? hope so..