8 september 2013

Lovely..


..idag har det varit en passligt busy dag, börja dagen med lunch hos faster Frida och herr Jycke, alltså det lyxigaste som finns är nog att bli bjuden på mat, att inge behöva laga samma mat som man alltid gör, och sedan trevligt sällskap..och lite vin..perfekt..och ungarna trivdes också, tror jag har pianister till döttrar..vart skall jag få ett piano att rymmas??


Efteråt blev det kalas hos syrran, kakaaa!!! Gott! Efteråt var det meningen att vi skulle fara på syskonsim, men något barn hade gjort sina bestyr i bassängen så allt blev avbokat!! Blää!!! Så blev att komma hem och trötta ut ungarna istället.


Ser fram emot kommande vecka..massa roligt på schemat..det blir mer kalas, knatterytmiken börjar, min pilates kurs börjar, båda barnens rådgivning, Nomssans tandgranskning, tapeten skall sättas upp, jag slipper till frissan, bio och mat, barnkonsertt, träffa en kompis som jag inte sett på evigheter!! Så en massa är inplanerat..hellre så..avskyr att bara sitta hemma..men nu får man hoppas på god nattsömn så man orkar med allt:)