20 oktober 2013

Potta..

..vi har börjat träna med pottan allt mer nu..Nomssan kunde ju redan lite det där med att gå på pottan på sommaren, men sedan blev det liksom lite av en strejk efter det. Men nu är det allvar, skulle vara så skönt med bara ett blöjbarn. Så vår taktik har varit att ta blöjjan helt bort och ha henne i undisar, under första dagarna skedde det ju några misstag men nu då hon förstått att det inte är så cool att kisa ner sig så går hon på pottan vid dessa behov, lite vääääl ofta emellanåt(bara för att få tusen tarror), men nu skulle man ju även vila att hon gör de andra bestyren i pottan, det är ju asigare att torkka det, lyckats typ två gånger men tror det har varit lite i misstag...huuur skall detta gå att fixas?? Drömmen vore att Nomssan under detta år skulle klara sig helt utan blöjja, wishfull thinking?:)


Söndag redan?

..jag som trott att detta förlängda v-slut skulle vara neverending..men det närmar ju sitt slut!! För mig är sönda morgon lite samma sak som måndag...lika synkkä..borde påriktigt alltid ta det bästa ut av dagen iställe för att flåsa över kommande vardagar.

Men igår var iaf en bra dag, slapp ensam lite och handla grejs, for snabbt via lanttila kirppis och hitta en vinterhalare(oanvänd) för två euro som reservhalare åt Saga, sedan styrde kosan mot kodin1, min törst för mattan blev större så blev konkurs än en gång, men jag kan leva själv på gröt om det så måst så länge jag har min matta<3 dessutom hitta jag en fin Anno burk där vi nu kan gömma alla störande småsaker som allti ligger överallt(nycklar, huulivoide, hårband osv)..


Senare på dagen vi på tuparen, Marika, Martin och Elliot hade fixat mega fest med megamassor mat, dessutom hade de megafint hem, Nomssan ville inte hem!! Månne dom sku märka om man sku ha lämna henne dit?


Efteråt fick vi sedan besök av faster och
Jycke, konstatera att finlands idols bara är skit. Men allt som allt en dag med massa att göra.