25 februari 2012

How lovely..

..ibland funderar man nog vad för bilder man riktigt kan hitta på någon annans dator...

Immersby calling..

..jag flydde fältet och rymde bort till mina parenteser, att sitta en lördag kväll ensam är not my thing, eller ensam och ensam, skulle ju ha Noomi med mig, men lets face it, hon är inte den man vill ha en dialog med. Nu sitter då säkert många och gör sig i ordning för att partajja hela natten, andra kanske jobbar, måst säga att jag inte för tillfället saknar någondera av de aktiviteterna, har blivit lat, skönt att bara vara, se på melodifestivalen och smutta lite vin med familjen.

Det andra paradiset.
Idag råka jag även halvt söndra min egen bil, den är ful, jag skäms lite, blev lite rispig, no more comments.

Körde även nästan på en häst idag, så är det att bo på landet. Hästen kom ensam galoperande mot bilen, tur fatta den att akta MIG.

Saturday feelis..

Jag fick min kick igår sedan, sådan kick att jag somnade klockan 3 på natten. Jag tror jag har varit så länge vaken senast då jag låg på bb. Men upp orkade(läs släpade) jag ändå för att mata och leka med Nomppa.
Hade en super kväll igår med Ansku, det var egna gjorda burgares, chips, godis, vin, typ 2h bastubadande(hello elräkning) och intressanta diskussioner. Det var så intressanta diskussioner så man fick en liten reality check, en riktig funderare. Gör bra med sådana ibland.

Vi genom åren:





När jag ser på bilderna märker man hur gammal man blivit och se ut, vad är det som slitit på mig så mycket? Jobbet? Barnet? Min man? Och mitt tjocka hår saknar jag över allt annat. Men det var roliga tider.

På tal om min man, han gav igår en hint på vad han köpt åt mig. Han sa att det är något man inte får från Finland. Detta gör mig orolig, det betyder ju att det är någonting jag inte har pekat på här och försökt få honom att förstå att jag vill ha. Det är någonting jag inte ens vet att existerar, och det mina vänner, är inte en bra nyhet. Så får se ifall Freddy har ett hem att komma till på tisdag.