3 september 2013

Let the challenge begin..

..allright...då är bisin någonstans långt långt borta..så långt att han kanske bara hör lite av sina döttrars skriiik!! Denna dag for som tur förbi utan att jag hann förstå någonting. Börja med att strida med Nomppan redan 2min efter att hon stigit upp, om vad som skall kläs på, vad Saga skall ha på, vilken blöjja hon skall ha, vilken fot som först går ner för trappan...gah!! Sedan vill man ju inte äta morgonmål, och inte klä på sig ytterkläderna...whyyy!!! eller jooo ibland vill hon men då skall hon göra allting själv, och detta tar tid tid tiiiid!! kommer ALDRIG att hinna i tid på jobb då jag återvänder till arbetslivet, urk, är redan nervös över att hinna till lekis till kl.9 imorgon då det är teaterdag, så vi missar säkert bussen.

Men som tur fortsatte dagen lite bättre, fick finbesök och snäppet lugnare barn på besök, så det blev kaffe och croissanter, sedan kirppisfynd, och denna gång hitta jag faktist helt bra grejs, typ oanvända kläder för en liten summa.

Efteråt blev det att söka Noomi från lekis, laga mat, ut med hundarna, låta ungarna sova i vagnen under promenaden, och sedan åka iväg på playdate, thank gooood för playdates!!! Visst är det ju joo lite stökigt ibland, och barnen bråkar(ok oftast Noomi), gråter, skriker, faller, skiter, snorar..men ojoj så skönt med vuxet sällskap, då glömmer man snabbt och för en stund att det är jobbigt med barn:) Men visst är det en nice syn då alla barn är nöjda och leker snällt, härliga sällsynta stunder<3





Så nu sitter jag här med mitt vinglas, ser på BB julkkis som inte är ALLS värt att se på!! men väntar på att Svenska Hollywoodfruar skall komma på play, sedan är det det som gäller, sweet..och så hoppas vi på en lång lååång nattsömn åt oss alla...plis?