2 mars 2012

Good tired day...

...varit astrött hela dagen från gårdagen, men ändå haft en någolunda lyckad dag, var på lenkki med doggarna i det jävla slasket, bra att man slapp fram, men våren är ju ändå påväg <3
Efter detta träffades vi med F på jumbo, han har tydligen haft en bra dag och var en väldigt älskvärd husband, jag fick 2st treggings(svarta och mint(mode nu by the way)), en polarn o pyret skjorta(älska ränder, härligt skön och snygg på samma gång) och även Nomssan fick ett par efterlängtade strumppisar. Lyckad dag.

Noomi med nya strumppisarna.

Svart-vit randig pop skjorta, like a lot.

Nu sitter vi hemma, klämde i oss 2kg sallad just, nu sörplar jag vin och dricker kaffe från vår nya maskin. Älska moccamaster<3 Är man kaffefantast så finns det helt enkelt inget annat än mastern, inget vinner den. Så som sagt, vår "gamla" kaffemaskin är nu till salu, inget fel på den alls, men den är inte vår moccamaster.

Pianoblack, just like everything else..

Härligt med ett helt v-slut med sin familj for once, vet inte när det var senast som vi var bara vi 5. Skall fixa alla ogjorda projekt.

Vi fick by the way äntligen vår canvas tavla på vår älskling. Nu är problemet att var vi skall sätta den!! Stort tack iaf till Samu som tog fotot på Noomi <3

MegaNoomi

The gifts part 2

..lovade ju sätta upp bilder på Mr.F:s presenter, här kommer en skjorta till han inskaffat. Är en modell jag inte vanligtvis använder, en kort skjorta, har ju oftast långa toppar och sedan långa tröjor, så denna känns very short short, vet inte när jag senast använt bälte heller, men denna topp passar bra med ett sådant. Den är mörkblå och har spets, skönt material, men kort, än ett plagg att vänja sig vid:)




Idag får vi en ny kaffemaskin, mmmm, kunde inte motstå frestelsen mera. Så våran "gamla" är till salu, anyone?
Kom och köp, bra kaffemaskin<3

Work and work..

Var igår och hälsa på mitt ex jobb igen, såg det som en liten escape från vardagen, lite "semester"...det var allt annat. Det råder panik på barnkliniken nu, systemen har ändrats, från att allt skrivits på papper är nu allting elektroniskt, få har gått skolningen, including me, hade ju inte ens koder till dessa program, tur fixades det snabbt. Det är även nya läkaren på plats, som inte heller känner till systemet, så det blev liten kaos där på dagen då det även ploppa in en massa barn, men we survived it. Tror min räddning var då världens snyggaste läkare kommit tillbaka till barnkliniken, hur kan en man vara så perfekt? Han är lång, trevlig, manlig, smart, rolig, snygg och dessutom räddar han barn, kirurg to be alltså. I like. Blir alltid som en 13åring då han kommer in till vårt kansli. Så tillbaka på tisdag:)


Men annors var det en bra dag, chefen undra när jag tänkte börja jobba igen och meddelade att jag är ledig från och med september, så vi ser hur det går.

Idag är jag dock död, hur har jag orkat göra 3 långa dagar efter varandra? pluss sen nätter på? Känner inte igen mig från den tiden mera, vet inte vart man drog krafterna ifrån. Eller har jag bara blivit lat nu?

Det är även intressant hur snabbt man kan börja sakna Noomi då man är borta från henne, då man hörde barns skratt eller gråt relatera jag dem direkt till henne. Men tur visste man hela tiden att hon är i goda och trygga händer, det underlättar en massa. Måste vara tungt för dem som har barnen på dagis och inte har en aning om hur barnet har det där.

Idag skall det latas, äta godis och se på tv. Vi kanske hörs.