31 januari 2014

Perfekt..

..ja visst borde varje morgon starta med brunch, tror alla människor skulle vara mycket trevligare och orka bättre resten av dagen, speciellt om man får skumppa som avec. Nam! Tror inte heller jag ätit sådär mycket som jag åt idag på länge, och vet inte hur jag skall få itråmat mitt 1kg fredagsgodis!! Problem.


Idag tog Saga igen lite steg, mitt i allt gick hon typ 3meter utan att bry sig desstu mer. Nomssan var 11månader då hon börja gå mer än vad hon kröp, så får se om Saga tänker vara snabbare eller tänker hon igen ta paus.

Idag fick jag hem en trevlig överraskning, en lapp där det stod att det börjat ryhmäliikuntatimmar här i vår by, någonting som jag saknat såååå massor, orkar inte dra mig till något gym för de är alla så långt borta, men nu går det iaf på fredagar och söndagar ett par kurser. Tänkte börja med att testa söndagens RVP timme...rumppan, magen och låren är någonting jag inte alls är nöjd med nu efter graviditeten, min mage hänger som en lös säck, vet ju att inte en timme i veckan kommer att göra något under men det är iaf en början, skall även börja dra mig i kragen och få mig ut och springa snart igen, men känns onödigt att börja med det nu före Freddys crazyveckor, för sedan blir det ändå 3veckors paus.
Så tar det som en mission då han kommer tillbaka, DÅ skall det här aktiva livet starta sådär påriktigt.



Men yess, idag godis och pizzadag, imorgon 30års firande och söndag Disney och ice med Nomppan...och då träning, dit kommer den här veckan att fara..ajöss!!!

Idag var förresten sista vardagen som syrran hade mammaledigt, snyft, så nu var det slut med det här träffandes mitt i veckorna:( jäkligt trist...kan nu inte folk börja skaffa mer ungar nu och joina mig och mitt hemmaangstande...anyone?

..och den legendariska fiilismusiken denna fredag ääär -->