27 augusti 2014

..nytt..

..nåja, nu har jag fått hem den andra mattan, men blev inte smartare, och fick ingen hjälp av varken man eller syster, ingendera kan riktigt bestämma vilken är bättre, so this is a hard one:) visst är det skönt ibland att val av en matta är det största problemet man har..men iaf..vad tycker ni? Jag har funderat på att behålla båda..är ingen stor investering direkt, men men men....

..the runda one, anno pisara, typ 30e..

..the kvadratiga one, anno raita, typ 50e..

Anyhow..var trevligt med besök på kvällen, barnen fick leka och härja, vi fick dricka kaffe nästan ifred..saknar nog våra playdates som vi ordna ibland även flera gånger i veckan med syrran och Nina, och förmiddagarna som vi spendera endera hos någon eller sedan i någon butik, snyft...men än så länge har man nog varit såpass busy att man inte hunnit sörja allt för mycket över saken..

..vi hann även baka lite semlor till kvällsmål..

Men, får hoppas att de som ännu är hemma eller har ledigt emellanåt eller ens kvällarna lediga orkar med oss:)..för hemma blir jag ju ännu några år till..för joo visst har det ju hänt lite sen jag senast aktivare blogga, en tredje tös är på kommande, men det visste nu nästan alla redan, iaf de som träffat mig på senaste:) så 1.1.2015 är det beräknat, the final one, kom som en överraskning för oss, och vi överraska alla andra med att berätta om tösen först för några veckor sedan, så jess, har fått spy riktigt ifred, ingen har behövat tycka synd om mig denna gång..och jaa..illa har jag ju mått som fan, igen, men nog är det ju alltid värt det, och Noomi är så lycklig över en till lillasyster, vår trio, tror det blir ett bra gäng det här, eller sedan en mardröm..återstår att se:)
Men själv är jag redan stor som ett berg, magen börja växa väldigt snabbt, gick att dölja med klänningar, men nu ser jag redan ut som om jag skulle kunna föda anytime, skrämmande, hur kommer jag att se ut då jag är i vecka 40???

..ellooo...

..jag i rv20+0 med Saga i magen..


..jag nu i rv 22+6 med triisen..MEGA..

Men, annors är ju vår vardag som tidigare, och kommer att fortsätta som sådan även nästa år, tror tre går lika bra som två, Nomssan är ju praktist taget redan vuxen då, och Saga är nu Saga, och triisen är nu bara määä..

..Noomi..Saga..och..? Två starka bidrag finns..

Men, mest av allt hoppas jag nu att jag kommer att orka träna sähly så länge som möjligt, och få må bra enda till slut, och att det inte kommer några tråkiga överraskningar som med Sagas graviditet...så skulle gärna villa njuta nu när det är sista gången..eller njuta och njuta, är nog inte personen som gillar att vara gravid, men, nå ni vet....

That was not it...

..höh..dagssömnen gick ju så bra igår, men då Saga skulle och sova till natten så hade mannen fått kämpa lite mer för att få henne att hållas där..men kanske det var fel på honom?:) För dit snarkar hon nu snällt igen. Mamma är välan bäst, så är det bara.

..borde flytta "saga" ännu på dörren då de är kämppisar nu..


..lite trångt men mysigt..

Fick även lite egen tid igår, eller fick och fick, tar den när den behövs, i och med att Freddy nu studerar så finns det inte så mycket tid för mig, så det var riktigt skönt att slippa lite bort en stund. Så jag träffa syrran på kierrätyskeskus, bra plats att fynda på, nu fanns där tyvärr inte så mycket, men hitta en massa olika ljusstackar och en spegel, så av dem gjorde jag en liten mysgrej, är nöjd, och var ju praktiskt taget gratis dessutom.

..c.8e blev detta tillsammans..

..kvällsmysbelysning..

Efteråt sprang jag iväg till kodin1, blev matthandel, en till badrummet och en till köket, men i ungefär en timme satt jag och fundera mellan två mattor i köket, kan lugnt säga att det var kanske det svåraste beslutet hittills, men är inte helt säker att valde jag rätt, så idag får gubben fara och söka den andra och så kan jag jämföra:) men badrummet fick en liten ansiktslyft, och det blev jag nöjd med, for now...


..doftljus och "kruka med växt" från ikea..

..mattan är anno, kosta typ 15e..

Idag har vi sedan hälsat på min släkting, är så skönt att ha förmiddagarna "för sig själv", Saga är ju så lätt att ta med överallt, så imorgon blir det lite mer ikea med Nina och kidsen, var ju där igår, men ALLTID finns det någonting man behöver, konstigt eller hur? Efteråt kommer de ännu till oss så att Nomssan får leka med sin boyfriend.
På kvällen skall vi sedan och baka till min mor, inte så illa att bli bjuden på nybakat bröd, och sällskap behövs även, för Freddys skolhelvete fortsätter.

Men idag får vi ännu besök av syrran och le kids, jee, jag bara kan inte få enough av folk, och har verkligen uppskattat att folk orkat komma hit och bjuda oss till sig, man verkligen märker vem som bryr sig, så det koms nog ihåg.

Nästa vecka skall vi och laga egen saft, kanske världens godaste, så då får man gärna komma och smaka ;)