28 januari 2014

Ugabuga..

..jag måste erkänna att jag redan tycker det är lite underhållande det här, spysjukan vi fick från Eilat is still going strong...det är nu 10dagar sedan vi spydde, och ännu också faller alla som små flugor som vi har träffat..ingen skillna att har de varit här eller har vi varit på besök..även de som ALDRIG typ haft spysjuka har spytt..så det är verkligen frågan om en killerbobba. Men tur så är det en ganska lätt version, man är max 12h sjuk och sedan börjar livet le igen, och som bonus är man iaf 2kg lättare, what a joy. Men hur länge månne vi ännu skall vara försiktiga? När månne någon vågar komma och hälsa på oss eller låter oss hälsa på hos dem igen?

Nå, idag har iaf varit en helt nice dag, Nomssan fick bli hemma från lekis då det var så mycket på to-do-listan, så skulle inte ha hunnit föra och hämta henne, men istället var vi ute på förmiddagen och testa skidor, det verka vara en helt rolig grej enligt henne, så skall definitivt "skida" snart igen.


Efter det fick vi famn på besök, blev bakning och storstädning, för att sedan kunna rådda allting igen med Freddys 30års kalas. Tyvärr låg hälften av gästerna hemma och spydde så det blev ett lite mindre kalas än vad vi trott. Får välan fira honom lite bättre på lördag sedan..om inte någon ny bobba erövrat oss då...who knows...



2 kommentarer:

  1. Den e nog horror! ja Hade senast sjuka i lågstadiet så den e nog lite häftigare, min höll på 24h spydde nämnligen ännu på lördag eftermiddag....... :D ja e mest rädd att den ska smitta lilla A som e så mottaglig för allt efter sina flunssor :( ! Sku nog gärna ses nån dag trots allt! och joooooo ut å leka vill ja att vi far tillsammans!! blir tokig att vara inne dagarna ut, tråkit blir de ti ensam krypa runt med tösen på gården :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj nej!! Kanske det ändå var en annan bobba!? Hmm! Men bobba som bobba...asig var den! Så gääärna skulle vi ses!! Nästa vecka!? Kanske man då är ute lite med flickorna o utforskar:) (om det inte är -30c) :)

      Radera