2 mars 2012

Good tired day...

...varit astrött hela dagen från gårdagen, men ändå haft en någolunda lyckad dag, var på lenkki med doggarna i det jävla slasket, bra att man slapp fram, men våren är ju ändå påväg <3
Efter detta träffades vi med F på jumbo, han har tydligen haft en bra dag och var en väldigt älskvärd husband, jag fick 2st treggings(svarta och mint(mode nu by the way)), en polarn o pyret skjorta(älska ränder, härligt skön och snygg på samma gång) och även Nomssan fick ett par efterlängtade strumppisar. Lyckad dag.

Noomi med nya strumppisarna.

Svart-vit randig pop skjorta, like a lot.

Nu sitter vi hemma, klämde i oss 2kg sallad just, nu sörplar jag vin och dricker kaffe från vår nya maskin. Älska moccamaster<3 Är man kaffefantast så finns det helt enkelt inget annat än mastern, inget vinner den. Så som sagt, vår "gamla" kaffemaskin är nu till salu, inget fel på den alls, men den är inte vår moccamaster.

Pianoblack, just like everything else..

Härligt med ett helt v-slut med sin familj for once, vet inte när det var senast som vi var bara vi 5. Skall fixa alla ogjorda projekt.

Vi fick by the way äntligen vår canvas tavla på vår älskling. Nu är problemet att var vi skall sätta den!! Stort tack iaf till Samu som tog fotot på Noomi <3

MegaNoomi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar