30 maj 2012

Glugg Glugg..

..jahas...Noomi bestämde sig för att denna dag skulle vara en oäten dag, iställe skulle hon dricka typ 1liter mjölk, men mat? Noup. Joo lite stekt ägg gick hon med på att äta, men allt annat var totalt hopplöst? Tänder? Ser inte ut så. Envis? Jupp!! Är helt slut efter den här dagen. Man kan inte tro att jag för bara någon månad sedan googla efter "miten saada vauva juomaan maitoa", medan jag nu googlar "vauva juo ainoastaan maitoa"...suck..

MJÖÖÖLK!!!

Var och laga naglarna, wohoo, på samma gång fick man ju babbla och snarvla, härligt, som en terapisession med en trevligt reslutat.

Det blev pink, love it, med små simppla detaljer.

Har egentligen inte så mycket att komma med idag, inget roligt har hänt, same old same old. Snart har min man semester, vi försöker planera den redan lite grann. Funderade på att fara till Stockholm för en natt, fara till djurgården med Nomppa, och allmänt göra inge extra alls, vill definitivt bara njuta av livet, förra sommaren gick ju till att vänta och  vääänta och väääääänta på att Nomppa skulle komma, men hon var envis som vanligt och kom då när sommaren redan var slut.

Nu skall jag se på Modern Family, typ världens roligaste serie ever..

2 kommentarer:

  1. Fina, söta naglar! Krama mjölkkalven från Famo :)

    SvaraRadera
  2. ja måst vara lite nazi nu, men du ska olja dina nagelband! :D

    SvaraRadera