16 september 2013

Monday..

...så var det ny start på denna vecka, och det har på alla sätt varit en bra, efter att Noomi for till lekis fick jag besök av Noora, hon har varit i Cypern och jobba 6mån, blev kort med trevlig visit, har aldrig sett en så brun vithyad!!! Tråkigt bara att hon nu på onsdag far igen bort till 7mån...vad är det med mina vänner?? Varför skall alla endera flytta utomlands eller sen fara och jobba utomlands..buhuu!!

Senare på dagen var det cirkus som gällde, vi fick sällskap av syrran och Nina..med barn såklart..det börja lite dåligt, en brud hängde i ett snöre högt i luften och rulla ner...Nomssan tänkte få slag, "FALLA" "NOOMI FÄÄÄRDIG" "NOOMI SOOOVA" skrek hon med gråten i halsen..skulle hem tillbaka..men tur lugna situationen sig..resten av showen var sedan under kontroll, hästarna och kamelerna var pop.
Men var roligt att ha lite kvalitetstid med större barnen.


Nomssan har även börja igen med det här att inte sova dagssömn, men hon hålls som tur snällt i sitt rum och leker istället, liksom varvar ner för sig själv. Saga igen har nu börja sporta med endast 2st dagssömner. Detta betyder att våra kids går och sova senast kl.20, passar mig!! Får nu bara hoppas att dom inte börjar vakna allt tidigare på morgonen. 
Än så länge har nattskola. Gått helt ok, Saga sov förra natten till halv 3(vad är det för grej med det klockslaget??), och nu fick Freddy henne att somna om på 15min, aldrig blev det heller vrålskrik, tyvärr vakna hon sen igen halv 4 och då var vi så trötta att hon fick komma till oss. Fail. Men inatt är det en ny natt. Wish us luck!!

2 kommentarer:

  1. Oj lilla söta Noomi! Kan riktigt se situationen framför mig.
    Tydligen hade de lite satsat på ögonfröjd för mammorna också ;)-Stina

    SvaraRadera
    Svar
    1. joo när den där bruden "föll" sista gången så blev noomi stel som en pinne o börja skaka som en dåre:D stackarn..hah...försökte nog vända på henne så hon inte skulle se..men ändå skulle hon glo ditåt..suck..men joo där var nog lite silmäruokaa åt mammorna oxo;D

      Radera